Açıklama
1.Filtre : 5 MİKRON SEDİMENT İlk Temizlik Aşamaları Gibi Düşünülebilir. Sediment Tortu Filtresi Sıkıştırılmış Kağıt Gibi Bir Yapısı Vardır. Sudaki Çözülmemiş Partiküller, Kir, Tortu, Kum Arıtımının Kabası Bu İlk Filtre İle Sağlanmış Olur.
2.Filtre : GAC KARBON Granül Aktif Karbon filtre, ters ozmos filtrasyonunun ikinci aşamasıdır. Suda renk, tat ve kokuya neden olan organik ve kimyasal maddeleri tutar. Kaliteli içme suyunda bulunmaması gereken klor ve diğer kimyasal maddeleri arıtarak membran filtreyi korur ve ters ozmos işleminin kusursuz olarak gerçekleşmesini sağlar.
3.Filtre : CTO BLOK AKTİF KARBON İlk Aşamadaki Filtreden Geçmiş Klor, Renk, Tat Ve Koku Veren Eriyik Gazlar, Artıklar Ve Organik Maddelerin Arıtımını Sağlar. Bu Filtre Aktive Edilmiş Karbondan Oluşmaktadır Ve Klorun, Koku, Organik Kirleticiler, Böcek İlaçları Ve Koku İle Tadı Etkileyen Kimyasallardan Arındırma Amaçlıdır.
4.Filtre : MEMBRAN (ANA FİLTRE) Esas İşi Yapan Ve Suyu Arıtan Filtre Budur Diyebiliriz. Sudaki Sert Su Kontaminantlarını Ortadan Kaldırır: Arsenik, Kurşun, Bakır, Baryum, Krom, Cıva, Sodyum, Kadmiyum, Florür, Nitrit, ve Selenyum, Bakteri Ve Virüsleri Atık Bölümünden Dışarı Atar %100 Güvenli İçme Suyu Sağlar. Bu nedenle set seçiminde en çok dikkat edilmesi gereken noktalardan biri kaliteli membrana sahip bir set seçmek olacaktır.
5.Filtre : POST KARBON-TATLANDIRICI Membran Filtrede Arıtılan Su, Saflığa Yakın Derecede Olduğundan İçim Olarak Ham Gelecektir. Bu Yüzden Tadı Daha Çok Beğenilecek Hale Getirmek İçin Post Karbon Filtre Kullanılır. Dağ Kaynağından Çıkan Suyun Tadına Benzer Bir Su Haline Getirir.
Değerlendirmeler
Henüz değerlendirme yapılmadı.